KAMUOYUNA DUYURULUR

Değerli meslektaşlarımız,
Hepimiz yurdumuzun on ilini etkileyen büyük deprem felaketi acılarını yaşıyor ve derinden üzülüyoruz. Doğal olarak da deprem bölgesindeki yurttaşlarımızın acılarına ortak olmak , onlara yardım etmek ve hekim olarak yanlarında bulunmak istiyoruz.

TJOD olarak on ilimizdeki Şube Başkanlarımız’la görüşüp hekim ve malzeme ihtiyaçları olup olmadığını sorduk. Şu anda hekim ihtiyacı bulunmadığını ama ilerleyen günlerde hekim rotasyonu için ihtiyaç olabileceğini bildirdiler.
Görev almak isteyen meslektaşlarımız ister kamuda ister özelde olsun İl sağlık müdürlüklerinde de oluşturulacak listeler için TJOD ‘ye ya da direkt olarak İl Sağlık Müdürlükleri’ne başvurabilirler . Derneğimize olan başvurular direk olarak Sağlık Bakanlığı’na iletilecektir.[( info@tjod.org )Gönderilecek olan mesajda iletişim ve çalışma bilgilerinin yazılması gerekmektedir]

Bunun dışında yapılacak olan sivil organizasyonlara kesinlikle izin verilmeyeceği yetkililerden öğrenilmiştir.

TJOD olarak meslektaşlarımızla her türlü tıbbi ya da insani yardıma yardıma hazır olduğumuzu kamuoyuna bir kez daha duyuruyoruz.

Kaybettiğimiz meslektaşlarımız ve yakınlarına Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifa diliyoruz.
Türkiye’de görev yapan Kadın-doğum hekimleri olarak , deprem bölgelerindeki vatandaşlarımızın acılarını yürekten paylaşıyoruz.

Türk Jinekoloji ve Obstetrik Derneği